Üretici Aks Müzik Türü Türk Halk Yayın Tarihi 29/01/2010 Süre 61:30 Dakika
Tuncay & Mükerrem Kemertaş - Yadigar
Albümdeki Eserler
1. Huma Kuşu Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Hulusi Seven 2. Tutam Yar Elinden Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Raci Alkır, Suat Işıklı, Mükerrem Kemertaş 3. Ayağında Dar Şalvar Yöre: Kerkük Kaynak Kişi: Reşit Küle Rıza 4. Sabah Yıldızı Doğarken Kaynak Kişi: Haydar Telhüner 5. Aya Bak Nice Gider (Karakız) Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Recai Alkır, Muharrem Akkuş 6. Bağa Girdim Kiraza Kaynak Kişi: Haydar Telhüner 7. Palandöken Söz & Müzik: Hasan Yetişkin 8. Vardım Yarin Bahçesine Yöre: Diyarbakır Kaynak Kişi: Celal Güzelses 9. Ah Çekip Aleme Eylerim Feryat (Derbeder Çeşitlemesi) Yöre: Kars Kaynak Kişi: Aşık Şenlik 10. Güzeller Bezenmiş Toy'a Giderler Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Aşık Hüseyin 11. Mardin Peşrevi (Zengül Bayati Peşrevi) Yöre: Mardin Kaynak Kişi: Tuma Tüfekçi, İsmail Bilgiçoğlu, Edip Gürdal 12. Mardin Divanı (Hüseyni Divan) Yöre: Mardin Kaynak Kişi: Yöre Ekibi 13. Kapıda Kavun Yerler Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Raci Alkır, Mükerrem Kemertaş 14. Kavurma Koydum Tasa Yöre: Erzurum Kaynak Kişi: Yöre Ekibi