Ah istanbul Aşk neye yarar Ateş gibi Düşlerimi aldı gece Gelde geleyim Hasretinde tutuşuyorum İnfaz Kırık bir şarkı Masal değildi yaşanan Merhaba Sabah olmadan gel Yaşadığımız günler
Ay Isigi Yana Yana Bu Memleket Bizim Cal Seyrani Can Dost Diliyar Istanbul'u Söylüyorum Kinali Kizim Su Munzurun Daglarinda Tohum Vaylar Beni Yasanilan
Firari sevdam Ağlasın yüreğim İlhan türküsü Sen yine şarkılar söyle Dersim yıkılmasın Uyandırmasın kimse Ölümde yakışır bize Tutanaksız sarkılar Ay ışığında göründüm Yiğide ağıt YTahumdur onlar Kız didem
Ben halkımın ozanıyım Bir küçücük çocuğum Böyledir can demedimmi Dağlarda düğün var İsyan bizim Duyar olsum Gül vatan Niceleri ateşti Ömür verdim yollarına Öykü kavgamın öyküsü Özlemin dili olsaydı Sevgili yurdum
Alev Alev Yandık Avşar Elleri Beton Gülü Bu Nasıl İstanbul Canım Kardeşim Dersim Dört Dağ İçinde Hekimoğlu İsmaile Ağıt Meskenim Dağlardır Özgürlük Mahkumları Şu Munzurun Dağında Vay Beni Vaylar Beni Vurgunum Hasretine Yaşamak Direnmektir
Dili Yar Durma Öyle İzmir'in Kavakları Kanmasınlar Kınalı Kızım Mapusun İçinde Mavi Yazma Munzurun Dağlarında Nice Günün Ölümü Kucaklayanlar Sabahın Sahibi Var Taht Savrulur Vay Delal Delal Vuruldu Yaşanılan
Acının tutanakcısıyım Ah bıra Ceylan seni vuramam Diyarbekir Kanı susturun Kıvrılmış uyur ölüm Sana geldim Seni düşünürüm Taşa verdim yanımı Yalan bu sevdalar Güzeldir anne
Aslanımı dağlara verdim Nerdesin ey kardeşlik Ne şare Dağlarda ölmek isterim Buğulu atlas Işığın olam Diyarbekir Üst üste vurulduk Bir kadın Zehra kızı canan Vay aslanım Mahsuni Niyo Akşam Olanda
Ali şero Aynı tanrının çocukları Dersimli çocuk İçerden Kevengin yollarında Nerdesin Ninnaye Oğul Sevmek bir eylemdir Sewle Yangına düştüm Yıkasım gelir
Korkarım Bir kenar dağ öyküsü Uçsun özgürlük kuşları Bir benmiyim Bu günde ölmedim ben Bir şehir sivas Alır dağlar Gül içinde Özlemin dağ rüzgarı Gece konduda ölüm Ben bir beyaz kuşum Brindarım
Aşkımızın kıblesi Bir kanar dağ türküsü Birindarım Bugün değil yarınsın sen Dili yar Düşlerimi aldı gece Hani benim gençliğim Kanmasınlar Merhaba Olmaz olsun Özlemin dili olsaydı Vaylar beni Vurgunum hasretine Vuruldu