Qarizma Admin
Mesaj Sayısı : 351 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 39 Nerden : Afyonkarahisar
| Konu: İsmail Ok - 3 Albüm C.tesi Şub. 27, 2010 4:42 pm | |
| Ismail Ok - Bahti Karayim
1 - Ismail Ok - Bahti Karayim 2 - Ismail Ok - Devirmi Degisti 3 - Ismail Ok - Edali Gelin 4 - Ismail Ok - Erzurum Daglari 5 - Ismail Ok - Isirgan Otu 6 - Ismail Ok - Kader Gemisi 7 - Ismail Ok - Kal Gule Gule 8 - Ismail Ok - Kurusa Fidanin 9 - Ismail Ok - Son Gunlerde 10 - Ismail Ok - Usandim 11 - Ismail Ok - Zeynebim Gizli içerikTıkLa
Ismail Ok - Dağlara Düşünce Ayaz & Aslanım Eller
1- Ismail Ok - Aslanim Eller 2 - Ismail Ok - Atimi Salamadim 3 - Ismail Ok - Benİm Yarim 4 - Ismail Ok - Daglara Dusunce Ayaz 5 - Ismail Ok - Dağlar Sana Kar Mi Yağmiş 6 - Ismail Ok - Enstrumantal - SevdaTreni 7 - Ismail Ok - Gonul Yardan Ayrilmaz 8 - Ismail Ok - Keske Gelmiyeydim 9 - Ismail Ok - Suna Boylum 10 - Ismail Ok - Yine Haber Geldi 11 - Ismail Ok - Yorma Beni Dünya 12 - Ismail Ok - Zalim Gurbet Gizli içerikTıkLa
Ismail Ok - Usandim
1 - Ismail Ok - Bahti Karayim 2 - Ismail Ok - Bu Sehirden Ayrilacagim 3 - Ismail Ok - Cekiyorum Ben 4 - Ismail Ok - Degme Doktor 5 - Ismail Ok - Devirmi Degisti 6 - Ismail Ok - Eyvah Mahvolduk 7 - Ismail Ok - Harmani Kaldiralim 8 - Ismail Ok - Kal Güle Güle 9 - Ismail Ok - Mahkumun Mektubu 10 - Ismail Ok - Unutmak Kolaymi 11 - Ismail Ok - Usandim 12 - Ismail Ok - Yillara Yazik 13 - Ismail Ok - Zalim Gurbet Gizli içerikTıkLa
| |
|