Mesaj Sayısı : 351 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 39 Nerden : Afyonkarahisar
Konu: Hasan Yılmaz - 10 Albüm C.tesi Şub. 27, 2010 4:52 pm
Hasan Yılmaz - Halime Kız (2004) 1. Halime Kız 2. Hım Hım Yap 3. Konya Bülbülü 4. Kelle 5. Alaca Çorap 6. Yaş Kereviz 7. Sen Ne İş Yaparsın 8. Bu İşlerde Acemiyim 9. Fayton 10. Ayancık Eğmeleri
Hasan Yılmaz - Bi Saniye (2005) 1. Salla 2. Tertibime Sor 3. YTL 4. Kırmızı Motor 5. Oha Oldum 6. Kaldır Kollarını 7. Bi Saniye 8. Alıvericem 9. Sırtımdan Vurdun 10. Kim Kime Dum Duma 11. Tarlaya Ektim Soğan 12. Biz Arkadaşız
Hasan Yılmaz - Döncem Ben Sana (2004) 1. Doncem Ben sana 2. Yuzun Yok Senin 3. Asil Ama Is Olma 4. Kaynana 5. Ne Cikar Sanki Bundan 6. Sen Ne Is Yaparsin 7. Saka Ile Karisik 8. Geliver 9. Bilmem Ben 10. Him Him Ben 11. Bu Islerde Acemiyim 12. Sallana Sallana
Hasan Yılmaz - İstanbul'un Babası (2008) Adamım Ya Al Beni Gazla Güzelim İstanbul Ağlıyor Ufolar Alemi Alemci Mutlumusun Diyemedim Ayşe Eksik Etek Adım Adım 14 Adım Aşkımıza Leke Sürdün Atalar Bilmişler
Hasan Yılmaz - Ver Coşkuyu (2007) Ver Coşkuyu TakVerdiyom Vermiyo Onu mu Bunu mu Yılana Bak Ana Kız HastayımDesem de İnanma ayamadım BalkonÜstüne Ver Coşkuyu (Remix)
Hasan Yılmaz - Yalan Mı (2006) 01- Yalan Mı 02- Ağır Abi 03- Kuzum 04- Bay Bay 05- Vurgundur 06- Seviyorum Harbiden 07- Cezayir 08- Dır Dır 09- Koca Adam Ağlıyor 10- Doğdu 11- Havalanma 12- Alsana
Hasan Yılmaz - Acımasız Yıllar Acimasiz Yillar Ah Benim Gulizarim Ayrildik Iste.mp3 Cimene Serecegim Kilimi Gönlü Zengin Kader Kastamonu Beyleri Kibirlisin Kibirli Kizilay HemSiresi Sevgilim
Hasan Yılmaz - Bu Kız Kalbimi Çaldı Allah Kahretsin Boyabatın Kızları Bu Kız Kalbimi Çaldı Dostum Giydivanın Kızları Kralsın Kastamonu Menekşe Koymuşlar Mezar Taşıma Sarı Yazma Şöför Kardeş Tridine Bandım
Hasan Yılmaz - Döktür Muazzez Af Çıktı Bu Şehirden Gideceğim Cidenin Çeşmesi Döktür Muazzez Gülcanım Kastamonu Köyleri Meyhaneci Selvi Boylum Senden Ayrılalı Yine Mevsimler Döndü
Hasan Yılmaz - Neredesin Alaca Çorap Alemci Aynacık Eymeleri Bana Göre Değilsin Fayton Halime Kız Kelle Konya Bülbülü Neredesin Oflu Hoca Plaka Yaş Kereviz