Belki Bir Kış Günü Kurtulamazsın-yine coştu oynuyor-dana-sokak kadını-a kuzum-pilavdan sonra tatlı Kalmadı Çarem-dolanda gel sincandan-hopla gel-ben yoruldum-abine diyiverecem-bil Hüdayda-sarı kız-yaban eller Bendensin-yürü yürü-bende insanım-cemile Beni Yaktın-hop dönüver-ankara ile şu sincan arası-baldıra Lay lay lom Titresin ellerin Zilli-esertepe gülveren-balböceği-akıl ermez sırlarına-hoyda yarim
01. Burda alem çok 02. Derdimi say bitmez 03. Tutuşur yanarım 04. Çıtı pıtı yarim 05. Siyah saçlar 06. Ebrum 07. Ne derdin var ne de tasan 08. Birlikte 09. Yapamıyorum abi 10. Benim yarim 11. Sarhoş ettin bizi 12. Sokak kadını 13. Alemciyiz 14. Sarı kızın zilleri 15. Sevdiğim hayatım
Alemci Yarim - Sarhosum Benim - Dunyalar Guzeli - Dun Dundur Bizim ham Kelek - Tik Tik - Benim Adim Bulent Pusu Dedikleri Alkolik Adam - Alem Yapiyoruz - Gazla Otobuscum Nerelerini Nerelerini Sen Guzel Ben Cirkin - Bende Dustum Bu Derde Angarali Hovarda Oynayalim - Mehmetcik - Sincanli Koclar
Adamım Asla Demeyin Atım Arap Bidenem Sen Farklısın Daha Karpuz Kesecektik Gönül Hesaplar Benden Hoyda Yarim Kötüler Muhabbet Hep Böyle Olsun Sarı Kız Vay Seni Vay
Ayşem A Kuzum Ankaranın Efesi & Dana Annene Diyivericem & Bilmem Ben Arabada Beş Hop Dönüver & Ankara Sincan Arası & Baldıra Toka Takmış Zilli & Sarı Taksi & Salla