Qarizma Admin
Mesaj Sayısı : 351 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 39 Nerden : Afyonkarahisar
| Konu: Orjinal Windows Home Edition Sp3 Türkçe Full!! Cuma Şub. 19, 2010 12:49 am | |
| Microsoft'un ev kullanımı için sunduğu masaüstü işletim sistemi Windows XP Home ile pek çok yeniyi yaşamaya başlayacaksınız. Bu Türkçe sürüm SP3 yaması ile bütünleşik gelmektedir.
- Yeni görsel tasarım, işlemlerin daha etkin ve kolay yapılmasını sağlar - Dijital fotoğraf özelliği, resimleri aktarmanıza düzenlemenize ve paylaşmanıza olanak verir. - En yüksek kalitedeki dijital müziği keşfetmek, saklamak ve çalmak için gereken özelliklerin tümünü tek bir araçla sunar. - Kişisel bilgisayarınızda videolar oluşturmanız, paylaşmanız, ve bunlar ***fini çıkartmanız için gereksiniminiz olan her şeye sahip - Anında mesaj göndermenizi, sesle ve görüntüyle konuşmanızı ve orta çalışma olanağını sağlayan mükemmel bir iletişim aracıdır. - Sorunların giderilmesi yada uzmanlardan yardım alınması için gerek araçlara sahiptir. - Sisteminizin sağlıklı bir şekilde çalışır durumda kalması için en güvenilir ve güvenli işletim sistemidir. - Microsoft Windows sunucuları ile birlikte çalışacak şekilde tasarlanmı - Herhangi bir dilde çalışabilme olanağına sahip olarak, dünyadaki diğer kişilerle etkin bir iletişim kurabilirsiniz..Gizli içerik
(31 Byte, 12x kez indirilmiştir) Aktivasyon İçin Tıklayın!!! Eklenmiş Dosya Qarizma | |
|
Musiq Yeni Üye
| Konu: Geri: Orjinal Windows Home Edition Sp3 Türkçe Full!! Perş. Ocak 13, 2011 6:23 pm | |
| | |
|
abdurrahman41 Yeni Üye
| Konu: Geri: Orjinal Windows Home Edition Sp3 Türkçe Full!! Paz Şub. 26, 2012 8:02 pm | |
| teşekkürler | |
|