Aşkın Son Şarkıları 66 Aşk Şarkısı 5 CD 2010 Full Albüm Download İndir
Yazar
Mesaj Sayısı : 351 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 39 Nerden : Afyonkarahisar
Konu: Aşkın Son Şarkıları 66 Aşk Şarkısı 5 CD 2010 Full Albüm Download İndir C.tesi Şub. 20, 2010 3:53 pm
CD 1:
1. Ajda Pekkan & Toygar Işılı - Bir Günah Gibi 2. Soner Sarıkabadayı - Buz 3. Kerem Bayar - Hatıran Bende Kaldı 4. Volkan Konak - Yarim Yarim 5. Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta 6. Ziynet Sali - Beş Çayı 7. Nilüfer - Zalimin Kararı 8. Gökhan Tepe - Beyaz Sayfa 9. Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben 10. Ferhat Göçer - Son Aşkım 11. Gökhan Özen - Resimler Hayaller 12. Aslı Güngür - Son Öpücük 13. Sezen Aksu - Sorma
CD 2:
1. Sezen Aksu / Keskin Bıçak 2. Nükhet Duru / Melankoli 3. Alpay / Eylül'de Gel 4. Ferhat Göçer / Aşkların En Güzeli 5. Sefarad / Ne Fark Eder 6. Kenan Doğulu / Tutamıyorum Zamanı 7. Gökhan Özen / Kalbim Seninle 8. Bulutsuzluk Özlemi / Sözlerimi Geri Alamam 9. Mirkelam / Unutulmaz 10. Yüksek Sadakat / Pervane 11. Haluk Levent / Dert Olur 12. Hande Yener / Güvenemiyorum 13. Yeşim Salkım / Erguvan 14. Ahmet Koç / Hotel California
CD 3:
1. Gökhan Özen / Her Şeyde Biraz Sen Varsın 2. Ajda Pekkan / Mucize 3. Kenan Doğulu / Dön Gel 4. Sezen Aksu / İstanbul İstanbul Olalı 5. Yüksek Sadakat / Döneceksin Diye Söz Ver 6. M. F. Ö / Vurgun Yedim 7. Ferhat Göçer / Sevgisiz Olmaz 8. İlhan Şeşen / Kaldım Odalarda 9. Hande Yener / Senden İbaret 10. Coskun Demir / Vakit Aksam Oldu Mu? 11. Lava / Gidersen 12. Onur Baştürk / Gidenlerden 13. Ahmet Koç / Love Story
CD 4:
1. M. F. Ö / Sari Laleler 2. Ajda Pekkan / Sevdali Basim 3. Zeynep Casalini / Dokunma Bana 4. Mirkelam / Sevgi Tanecikleri 5. Nev / Zor 6. İlhan Şeşen / Bu Sabah 7. Ömür Göksel / Bir Telefonun Yeter 8. Işıl Yücesoy / Açılmamış Mektuplar 9. Sefarad / Aman Aman 10. Gönül Yazar / Dönemezki Bana 11. Emre Altuğ / Gel Gel 12. Enbe Orkestrası / Gidersen Git 13. Osman İşmen / The Silence Oh The Night
CD 5:
1. Aslı Güngör & Ferhat Göçer / Kalp Kalbe Karşı 2. Mustafa Ceceli / Unutamam 3. Ferhat Göçer / Takvim 4. Sezen Aksu / Pişman Olduğum Zaman 5. Kenan Doğulu / Ara Beni Lütfen 6. İzel / Gurur 7. Mirkelam / Martılar, Şarkılar Vicdansız 8. Burak Kut / Yalan Oldu 9. Tuğba Özerk / Acı Hatıralar 10. Gökhan Özen / Seni Özledim 11. Emre Altuğ / Senin Tenin, Senin Kokun 12. Asım Gökmen / Yorgun Bir Bahar 13. Yeliz / Ağla Kalbim
Gizli içerik