Mesaj Sayısı : 351 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 39 Nerden : Afyonkarahisar
Konu: Bu Gönül Yalnız Seni Sevmekte.. C.tesi Şub. 20, 2010 10:33 pm
NE GÜZEL ŞEY SENİ SEVİYORUM DEMEK
O kocaman kalbine her şeyden kaçıp sığınmak Hayatın bütün acılarını* dertlerini* kederlerini Kömür karası gözlerine dalarak unutmak Ne güzel şey seni seviyorum demek
Fırtınalarda kabaran hüzün denizlerimde Umutsuzluk dalgalarının karanlıklara fırlattığı Izdırap gemimin sığınacak tek limanı olman Ne güzel şey seni seviyorum demek
Yüce rabbime açtığımda ellerimi Senin mutluluğunu huzurunu dilemek Ve rabbime varlığın için şükretmek Ne güzel şey seni seviyorum demek
Yüreğimin en derin dehlizlerinde Acıların bir kurt gibi içimi kemirdiğinde Sessizce giriverdin dumanlı yüreğime Ne güzel şey seni seviyorum demek
Dalında açmaya çalışan gonca gülümü Deli fırtınalardan*çöl sıcaklarından Kurtarıp can suyu verenim oldun Ne güzel şey seni seviyorum demek
Hüzünün simgesi sonbaharda Dökülen yapraklar esen rüzgarlarına rağmen Esen meltemde sıcaklığını hissetmek Ne güzel şey seni seviyorum demek
Geleceğe gözlerimi sıkı sıksı kapatmış iken Yarınlara dair hayalleri gömmüş iken Sen masalları süsleyen beyaz atlı prensim oluverdin Ne güzel şey seni seviyorum demek
Seni tanıdığım o gün hayatımın tadı değişti* yoktum yeniden varoldum sanki; öyle girdinki hayatıma herşeyim oldun* nefesim* uykularım* rüyalarım* ruhum* bedenim oldun. Senden öncesi karanlıktı inan sen geldin güneş gibi doğdun* sabahlara umutsuz uyanıyorken şimdi yüreğim sen diye atıyor* mutlu uyanıyorum. Senin olduğun bu kalp artık bir başka atıyor seni gören gözlerim artık daha mutlu bakıyor. İyi ki varsın sevgili; ilk defa hayatımda ilk defa yılların ve o yıllardan bir günün benim için artık çok önemi var. Benim hiç 14 Şubatım olmadı* her günüm her gecem karanlık ve mutsuz geçerken şimdi hayatımda ilk defa 14 Şubat'ın benim için bir manası var.
Sanki hep yanımdasın* yoksun biliyorum ama hep bendesin benimlesin sanki* biliyorum bu Sevgililer Gününde de beni yalnız bırakmayacaksın* kalbimde ve yanımda olacaksın.
Şimdi gözlerimi kapattım ve senin kollarına bıraktım sevdamızı* onu öyle büyütki tükenmesin hiç; bitmesin. Ömrümün sonuna kadar seninle beraber yaşayacğım günler için sakla onu* sakın sakın unutma benim seni ne kadar sevdiğimi.
Yanımda olmasanda olamasanda* kalbimdesin ruhumdasın bunu hiç unutma* ben sensiz değil senli sabahlara uyanıyorum hergün* yemeğe seninle oturup sigaramı seninle yakıyorum. Akşamları yıldızlara seninle bakıp* koynunda uyuyorum melekler gibi huzurlu.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 733x598 ve 242KB ) Buraya Tıklayın
Seviyorum seni. Sen bilmesende hep seveceğim Aşk sevmekti sessizce... Belki ağlamaktı usulca geceler boyu. Aşk ben "sen olmuşum" diyebilmekti... Aşk sevmekti "seni" Seni sevmekti "Aşk" Seviyorum Seni kendimden çok diyebilmekti işte...
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi Ağır posta paketini neyin nesi belirsiz telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldayan birşeyler gibi Seviyorum seni Yaşıyoruz çok şükür der gibi.
İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz
Seninle Atıyor Yüreğim Sevdan yanımda yüreğimde içimde Sanki; Nöbet tutmaktadır. Kar yağmış gibi olsa da saçlarının üstüne Bu gönül sadece seni seni sevmektedir.
Sen dolaşırsın yüreğimin içinde Hüzünüm sen sevincim sen Gündüzümde sen gecemde sen Yılın dört mevsiminde güneşimsin sen.
Sevdan tüm sevdaların üstünde Hayatım sen güvencem sen mutluluğum sen Damarlarımın içinde dolaşırsın Kanımda sen canımda sen varsın demektir Bu gönül sadece seni sevmektedir.
Sensin ufuklarımda altından çizgi Kalsam bile yıllarca;çaresiz bil ki Ne yapayım yüreğimden geliyor bu sevgi….
Sevdalar buz tutsa bile Denizler kuruyup kaybolsa gitse Saçların torosların zirvesine benzese Bu gözler başka sevda görmemektedir Bu gönül sadece seni sevmektedir….
Tüm dünya bu sevdamızı görse de görmese de Dertler çoğalsa da dünyada birim birim Sevda bu tanır mı iklim
Sen benim hayatım canımsın eşim Gayrı ne söylese ne dese dilim Seni tanıdı sevgili diye gözlerim Seninle attı atıyor atacak;daim İlk defa son defa ve daima YÜREĞİM…….
Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım
Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız