Bütün Sunumlarım Tam ve Gerçek Arşivdir...İçeriğinde Uydurma,karma ve orjinal olmayan Albüm Bulunmamaktadır... Sunumlarımdaki tüm resimler,bilgiler ve upload lar şahsıma aittir
Berksan - Bay Bay (2007) 1. Bay Bay 2. Yağlı Boya 3. Susma 4. Yalancı Yaz 5. Kıvır 6. Ucuz 7. İzin Ver 8. Şehirde Ayrılık Var 9. Yabancı 10. Neden 11. Pardon 12. Otomatik QARİZMA
Berksan - Çilek (2004) Alıp Başımı Allahım Çilek Esirinim Fıstık Gelincik Kaldım Böyle Kıpır Kıpır Kum Saati Muhtacım Naz Naz Olsun Unutamam Yalnız Gezen QARİZMA
Berksan - Kalbime Dönüyorum (2005) Bende üzeceğim Tıpış tıpış Aşka mahkum Unuttun beni Kuruşu kuruşuna Sen değilmisin Delirdinmi şaşırdınmı Bir deli aşık Kıyamadığım Anlaman gerek Kalbime dönüyorum Unutamam (Remix) QARİZMA
Berksan - Öpüşelim mi (2006) Git Git ( Relax ) Öpüselim Mi Öpüselim Mi ( Club Remix ) Öpüselim Mi ( Radio Mix ) QARİZMA
Berksan - Zaaf (2009) 01. Zaaf 02. Bir Şeyler Oluyor 03. Çocuk 04. Aşk Olmasa 05. Boncuk 06. Aşk Seni Bulacak 07. Zaaf (Orrient) 08. Zaaf (Club) 09. Of (Remix) 10. Aşk (Remix) QARİZMA